דוד הגמל והאגודה עבדו על לא מעט בחודש ינואר,
וישמחו לעדכן את הקהילה הסטודנטיאלית שפעלו למענה!
חודש של חוויות ואירועים באגודה!
הרמנו לקהילת המילואים המדהימה שלנו באירוע הוקרה עם דוכנים שווים במיוחד, צילומי מגנטים, הגרלה עם פרסים שווים ושתי סבבי הופעות של גורי אלפי- כך שכל אחד.ת הגיע.ה מתי שיכל.ה!
באירוע השתתפו כ-1800 סטודנטים.יות במילואים, ואנחנו מצדיעים לכם.ן!
בנוסף הרמנו סטאנדאפ שאי אפשר להפסיק לצחוק בו לקהילה הסטודנטיאלית והמקומית הערבית עם 300 משתתפים ואווירה לא מהעולם הזה!
החגיגות כמובן לא עצרו כאן!
בשיתוף פעולה עם הברקה הרמנו מסיבה של השמחות, כיף אדיר ו500 סטודנטים.יות שהרימו כל הלילה
הרמנו טורנירי פינג פונג ופיפא עם פופוקורן, בירה מהבר אגודה ופרסים שווים במיוחד, ועם רמת ריכוז בטורנירים ששידרה מאוד #לא לפנות אליי לא לדבר אליי.
ולכבוד סוף הסמסטר הרגשנו שחייב להשאיר טעם מתוק בפה והרמנו בר קוקטיילים שווים שחוסלו לחלוטין. תודה לכל מי שבא.ה לשתות איתנו!
מדור מעורבות סטודנטאלית שלא עוצרת לרגע!
נפגשנו עם השיטור העירוני בנושא מרחב בטוח, קשר עם הקהילה הסטודנטיאלית ורכיבה בטוחה – בפגישה נכחו בכירים מהשיטור העירוני, יו"ר האגודה, רמ"ד מעורבות ורכזת שוויון מגדרי ומניעת הטרדות מיניות במטרה לקדם את הקשר הישיר בין האגודה למשטרת באר שבע בנושא של ביטחון במרחב הציבורי בעבור הסטודנטים והסטודנטיות שלנו.
קיימנו סמינר אמצע לתאים והארגונים שלנו. בסמינר השתתפו כ-40 נציגי תאים וארגונים הפועלים בקמפוס והנתמכים על ידי האגודה. הסמינר עסק בנושא שיווק ברשתות ואת התוכן העבירו לא פחות מאשר צוות הניו מדיה המנצח של האגודה – ענבל וגל
במסגרת פרוייקט עושים רחוב – החודש התקיימו 2 תיחזוקים מרגשים בגינות בשיתוף עם ארגונים שונים:
תחזוק בגינת רוטנברג בשיתוף עם ארגון הילל – הגיעו מתנדבים מהארגון לקחת חלק בתחזוק שוטף של הגינה הקהילתית ברוטנברג ולהפוך אותה לנעימה יותר.
ותחזוק בגינת אלכסנדר בשיתוף עם מועדונית ית"ד – ילדי המועדונית יחד עם צוות המועדונית לקחו חלק בתחזוק גינת אלכסדנדר שצמודה למועדונית – הילדים צבעו אדניות ועסקו בשתילת צמחי תבלין
מדור אקדמיה מכינים את השטח לתקופת מבחנים
- קיימנו סדנת AI לתלמידי תואר שני עם דגש על שימושים ב AI למחקר וכתיבה אקדמית
- ספריית ההשאלהשלנו מתרחבת- רכשנו ציוד נוסף כגון מילונים, מחשבונים ומילוניות כדי להקל על הכיס שלכם.ן! בקרוב גם נעדכן מחירים ונוריד את מחירי ההשאלה עוד יותר 🙂 🙂
- הפצנו את סקר המרצה של הקמפוס! השנה נוקיר תודה למרצים.ות, מתרגלים.ות ומזכירויות שעשו מעל ומעבר עבורינו! הקדשנו קטגוריה מיוחדת לטובת אנשי סגל שעזרו במיוחד למשרתי מילואים!
- למילוי הסקר>>
- סקר WIFI- באוויר! הפצנו עבורכם.ן סקר על איכות הWIFI ברחבי הקמפוס, אנחנו מזמינים אתכם.ן לעדכן בבעיות שנתקלתם.ן בהן ואנחנו נעביר לגורמים הרלוונטיים באוניברסיטה.
למילוי הסקר>>
- המשכנו לקיים דלת אקדמית ודלת פתוחה עבור כלל הסטודנטים.יות ומשרתי.ות מילואים. מוזמנים.ות תמיד למשרדים שלנו לכל שאלה ובעיה שעולה.
- קיימנו מפגשים עם נציגים.ות מהאוניברסיטה, מהפקולטות ומהדיקנט כדי להעביר את האתגרים שעוברים משרתי המילואים כאן באוניברסיטה ובבקשה למציאת פתרונות.
- סדנת עמידת ידיים עם שיר- סדנת העמקה ברוח היוגה המשלבת הסברים ותרגול כדי לקחת את עמידות הידיים צעד אחד קדימה!
- מסיזומבה עם שלי- אימון מהנה וסוחף לצלילי מוזיקה לטינית עם תנועות ריקוד פשוטות בסגנון דרום אמריקאי
- ג'אז לירי & היפהופ עם מור ומאי- חיבור שני העולמות יחד, נגיעה בכל תחום עם הרבה אנרגיה ומצב רוח.
- פארטיפיבר עם רותם- שיעור דינאמי ואנרגטי המשלב את עולם הבלט עם עולם הפילאטיס והיוגה, תוך שימוש במוזיקה כיפית ומקפיצה באווירת מסיבה לסיום הסמסטר!
נבחרת המועצה הסטודנטאלית החדשה!
בתחילת החודש חשפנו את נבחרי.ות המועצה הסטודנטיאלית החדשה!
אלו יתוו מדיניות ויקדמו רעיונות ונושאים החשובים לקהילה הסטודנטיאלית ולפיה האגודה פועלת.
נבחרי.ות המועצה קיימו את המליאה הראשונה אליה מוזמנים.ות כלל הקהילה הסטודנטיאלית.
המליאה הראשונה עסקה במעבר וחפיפה ועל מיון וחלוקה לוועדים השונים הפועלים במועצה ובחירת מזכ"ל חדש.ה.
ברכות לגב פלד על בחירתו לתפקיד מזכ"ל המועצה!
לאחר המליאה נאספו הוועדים לחפיפה על הנעשה בכל תחום ולפגישה עם ראשי המדור השונים באגודה.
לרשימת חברי המועצה המלאה>> https://www.instagram.com/p/DEKEVeyuxK2/?igsh=b3AyZXEwdHkwZW82
אלו עוד אירועים היו החודש?
- ציון יום השואה הבינלאומי- בדגש על הקהילה הסטודנטיאלית הבינלאומית ציינו יחד את יום השואה העולמי עם זיכרון בסלון באנגלית על סיפור משפחתי אישי, עמוק מסקרן ומרחיב את הלב.
- "הרצאת עשר אצבעות לי אין" של מור ספיר, אלוף עולם בטיפוס, ללא אצבע אחת בכפות ידיו. ספיר הציג את סיפורו המדהים ומעורר ההשראה, והזכיר לכולנו על הסתכלות אחרת, שוברת גבולות.
אם הגעת עד לפה, כבר הבנת שהחודש היה רווי בפעילויות ותהליכים.
עוד הרבה מצפה לנו במהלך השנה!
יש נושא שחשוב לך שנתעסק בו? אנחנו כאן בשבילך! – 0549648223
פייסבוק >> https://www.facebook.com/Bgu4u
אינסטגרם >> https://instagram.com/bgu4u
טיקטוק >> https://www.tiktok.com/@bgu4u
לינקדאין >> https://www.linkedin.com/company/bgu4u/
וכמובן, ניפגש לעדכונים בחודש הבא, בריל וטיקטוק סיכום החודש ובאתר!