ביטול הרשמה לשיעור במערכת הממוחשבת:

  1. לחץ/י על המקש "השיעורים שלי".
  2. לחץ/י על מקש ה- X המופיע ליד השיעור המבוקש.
  3. כעת ייפתח חלון נוסף ובו יופיעו פרטי השיעור שברצונך לבטל. עליך ללחוץ על המקש "כן".
  4. לאחר מכן תופיע הודעה שאכן הוסרת מהשיעור.
שלב 3
שלב 2
שלב 1
שלב 4

ביטול הרשמה לשיעור באפליקציה:

  1. תחילה היכנסו לאפליקציה ולחצו על המקש (שלושת הפסים) הנמצא בפינה הימנית העליונה.
  2. כעת לחצו על "השיעורים שלי". לחיצה על מקש זה תוביל אתכן/ם לחלון בו נמצאים כל השיעורים אליהם נרשמתן/ם.
  3. על מנת למחוק הרשמה לשיעור, לחצו על ה- X הנמצא משמאל לשיעור שברצונכן/ם למחוק.
  4. לאחר מחיקת השיעור תופיע הודעה המאשרת את המחיקה.
שלב 4
שלב 3
שלב 2
שלב 1
נגישות