צלחת עם אוכל הודי

טעימה מהודו

תמיד רצית ללמוד להכין אוכל הודי? זה הזמן להתחיל! בואו להכין את האוכל הכי טעים שיש ולהכנס קצת לאווירה של הודו על הדרך

מהי הסדנה?

סדנת הכנת אוכל הודי מושקעת ומקצועית, בהנחייתה של שלומית מ"דהבה בחצר" המובילה בתחומה. אורך הסדנה הוא שלוש וחצי שעות, בהן נכין שלושה תבשילים הודיים מגוונים, ולסיום נקנח בסעודה מפנקת ועשירה.
בסדנה תקבלו את הכלים והידע כדי לבשל מגוון תבשילים הודים מעולים, ותתנסו בחוויה קולינרית מדהימה. בנוסף, משתתפי הסדנה יקבלו חוברת מתכונים אלקטרונית ושלל הפתעות מבית "דהבה בחצר".

אז מה זה "דהבה בחצר"?

המנחה, שלומית, הקימה את העסק הקטן והמיוחד הזה עוד בימיה כסטודנטית באוניברסיטת בן גוריון, ומאז היא מעבירה סדנאות רבות במקומות רבים, בבאר שבע ומחוצה לה.

זהו עסק קטן שסובב סביב אהבה גדולה לאוכל ההודי, געגועים לריחות, לאנשים, לנופים, לצבעים וכמובן – לטעמים של המדינה הקסומה הזאת, בה הכל יכול לקרות. בואו לחוות את הטעמים ולחזור להודו הרחוקה, וללמוד כיצד לעשות זאת בעצמכן/ם.

תאריכים: 21.11 , 27.11 בין השעות 18:00-21:30.
עלות הסדנה: 120 ₪ לסטודנט חבר אגודה, 150 לאורח.
מיקום: רבי טרפון 3, באר שבע.

מהרו להירשם כי מספר המקומות מוגבל והביקוש גבוה.

להרשמה לסדנה ב21.11, לחצו כאן.

להרשמה לסדנה ב27.11 לחצו כאן.

למידע נוסף:

שלומית- 052-3312433.

נגישות